Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

29 maart 2017
14:30 - 17:30
Ruimte E3,14 (Faculteitskamer), Langeveldgebouw, Heidelberglaan 1 te Utrecht

ICALT-observatietraining

In het najaar heeft de nulmeting van het landelijke onderzoek plaatsgevonden (ICALT-observatie en de leerlingenvragenlijst). De volgende observatieronde vindt eind april-begin mei plaats.

Voor het werken met de ICALT-observatielijst  dient u gecertificeerd te zijn. Bent u niet gecertificeerd en gaat u toch observeren, dan kunt u op 29 maart de ICALT observatietraining van één dagdeel volgen. In deze training leert u te observeren met het ICALT-observatie-instrument, zodat de daadwerkelijke dataverzameling zo betrouwbaar mogelijk verloopt. Na afloop van de training krijgt u een certificaat en bent u bevoegd om de ICALT-observatielijst af te nemen.

De training vindt plaats op woensdag 29 maart van 14:30-17:30 in de Faculteitskamer (E3.14) van het Langeveldgebouw op de Uithof. Het adres is Heidelberglaan 1.

U kunt uzelf of een collega opgeven voor deze training door te mailen naar bsl-utrecht@uu.nl. Geeft u in deze mail s.v.p. per deelnemer de naam, geboortedatum, geboorteplaats, huidige school en het e-mailadres door (o.a. ten behoeve van het certificaat).

Kunt u niet aanwezig zijn 29 maart en wilt u wel de training volgen? Laat dit dan ook per mail aan ons weten.