Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

8 februari 2018
14:30 - 17:30
Hogeschool Utrecht (Uithof), Padualaan 101, zaal: 1.209

Masterclass timemanagement

Als docent komt er nogal wat op je af. Het is daarbij niet altijd even makkelijk om je tijd te bewaken en op een ontspannen manier met de werkdruk om te gaan. Wat is ervoor nodig om een goede balans in je werk te brengen? Welke makkelijke en welke lastige keuzes kun je hierin maken?

Op 8 februari aanstaande organiseren we een interactieve masterclass timemanagement. In deze praktische masterclass zullen we veel in duo’s werken, waarbij je vooral je eigen situatie onder de loep neemt. Je brengt onder andere in kaart welke werkzaamheden veel tijd en energie kosten en wat juist tijd en energie oplevert.

De masterclass zal gegeven worden door Eddie Mittendorff. Eddie Mittendorff is als schoolopleider en docent Duits verbonden aan de Werkplaats in Bilthoven. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van stagiaires en startende docenten en het geven van trainingen op het gebied van timemanagement. Als je een indruk wilt krijgen van Eddie en het begeleidingswerk dat hij doet, kijk dan hieronder.

Tijdens de conferentie ‘Klank en weerklank’ voor startende docenten in 2016 heeft Eddie de masterclass al eens gegeven. Het is mogelijk dat de op 8 februari aangeboden theorie kan overlappen, maar door de langere duur van de masterclass zal er meer diepgang worden behaald.

Wat:                Masterclass timemanagement voor (startende) leraren

Wanneer:       8 februari 2018 14:30-17:30

Waar:             Hogeschool Utrecht (Uithof), Padualaan 101, zaal: 1.209

Kosten:          Gratis. Deze masterclass wordt aangeboden door het project Een Sterk Begin – Begeleiding Startende Leraren. Zie ook www.bsl-utrecht.nl

Aanmelden:   Aanmelden kan via dit formulier 

We hopen je op 8 februari te mogen verwelkomen