Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

16 april 2018
15:00 - 17:00
Auditorium van Faculteit Educatie, Hogeschool Utrecht. Padualaan 97 – 3584 CH Utrecht.

Lezing Peter Teitler over lessen in orde

Ook dit schooljaar zijn startende leraren die deelnemen aan het project Een sterk begin welkom bij gastcolleges van de HU. Op maandag 16 april staat een lezing over lessen in orde op het programma, door Peter Teitler. BSL-Utrecht wil graag iedere startende leraar adviseren om deel te nemen aan deze waardevolle lezingen.

Ben jij erbij?

Laat het ons weten als je bij dit college aanwezig wilt zijn door een mail te sturen naar bsl-utrecht@uu.nl.

Lessen in orde door Peter Teitler

‘Je bent een geboren leraar of je bent het niet’, luidt het vooroordeel. Bij goed lesgeven en een band met de klas opbouwen hoort ook orde houden in de klas en in de school als geheel. Leerlingen blijken ook het best te presteren in een geordende en veilige omgeving. Gelukkig valt orde houden voor een groot deel te leren. In deze lezing zal Peter Teitler aan de hand van zijn boeken: “lessen in orde” handvatten bieden om een stimulerend werk- en leerklimaat te ontwikkelen in jouw klas.