Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

17 mei 2017
14:30 - 17:30
Het Nieuwe Eemland, Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort

ICALT-coachingtraining (deel 1)

Wij bieden rond de ICALT-observatieronde van dit voorjaar een ICALT-coachingstraining van twee middagen aan. Er is nu een extra mogelijkheid om deze training te volgen: het eerste deel op woensdag 17 mei en het tweede deel op woendag 14 juni. Beide bijeenkomsten starten om 14:30 en eindigen rond 17:30. De bijeenkomsten vinden plaats op Het Nieuwe Eemland in Amersfoort.

Tijdens de eerste training leert u de zone van naaste ontwikkeling van de (startende) docent in kaart te brengen door middel van het Rash formulier. Op dit formulier worden de leraarsvaardigheden uit het ICALT observatieformulier geordend. Vervolgens oefent u om hierover met de (startende) docent in gesprek te gaan. Tijdens de tweede middag wordt gereflecteerd op de coachingsgesprekken die u inmiddels in de praktijk heeft uitgevoerd en oefent u met het voeren van een vervolggesprek dat gericht is op de professionele ontwikkeling van de startende leraar.

U kunt uzelf of een collega opgeven voor deze trainingen door te mailen naar bsl-utrecht@uu.nl. Geeft u in deze mail s.v.p. per deelnemer de naam, geboortedatum, geboorteplaats, huidige school en het e-mailadres van door (o.a. ten behoeve van het certificaat).