Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

22 mei 2017
17:00 - 19:00
Hoorcollege zaal Padualaan 101 ruimte 2.001, Hogeschool Utrecht. Padualaan 101 – 3584 CH Utrecht.

Lezing Marinka Kuijpers over de loopbaangerichte leeromgeving

Vanaf huidig schooljaar zijn startende leraren die deelnemen aan het project Een sterk begin welkom bij gastcolleges van de HU. Op maandag 22 mei staat een lezing over het belang van een loopbaangerichte leeromgeving, door Marinka Kuijpers op het programma. Hieronder vind u een korte beschrijving van de inhoud van het college.

Ben jij erbij?

Laat het ons weten als je bij dit college aanwezig wilt zijn door een mail te sturen naar bsl-utrecht@uu.nl.

Lezing Marinka Kuijpers

Lezing over het belang van een loopbaangerichte leeromgeving. En wat het creëren van een dergelijke omgeving, incl. het begeleiden van de loopbaancompetentieontwikkeling van leerlingen, vraagt van docenten, mentoren en andere begeleiders in het onderwijs