Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

22 mei 2018
14:30 - 17:30
Hogeschool Utrecht, Padualaan 101, Zaal: 2.210, 3584 CH, Utrecht

Masterclass differentiatie

De masterclass differentiatie van 10 april is verplaatst naar dinsdag 22 mei.

In een klas zitten veel verschillende leerlingen. Om met al deze verschillen rekening te houden, wordt van jou als leerkracht verwacht dat je differentieert tussen leerlingen. Wat kan je als leerkracht doen om deze verschillen tussen leerlingen tegemoet te komen? Welke aanpakken ken je en kan je toepassen?

Op dinsdag 22 mei aanstaande organiseren we een interactieve masterclass differentiatie. In deze masterclass zullen we kijken naar de essentie van het differentiëren, ons inzicht in de verschillen in een klas vergroten en zoeken naar eenvoudige aanpakken voor het differentiëren zelf. Je gaat tijdens deze masterclass de verschillen in je eigen klas in beeld brengen, waarbij wordt gezocht naar mogelijke differentiatiemogelijkheden.

De Masterclass zal gegeven worden door Sabine van den Brink en Ko Melief. Sabine en Ko zijn lerarenopleiders en projectmedewerkers bij Een Sterk Begin – Begeleiding Startende Leraren. Zij hebben beiden ervaring als leraar in het voortgezet onderwijs.

Wat: Masterclass differentiatie voor (startende) leraren

Wanneer: Dinsdag 22 mei 2018 14:30 – 17:30

Waar: Hogeschool Utrecht, Padualaan 101, Zaal: 2.210, 3584 CH, Utrecht

Kosten: Gratis. Deze masterclass wordt aangeboden door het project Een Sterk Begin Begeleiding Startende Leraren. Zie ook www.bsl-utrecht.nl

Aanmelden: Aanmelden kan hier.

We hopen je op 22 mei te mogen verwelkomen!