Begeleiding Startende Leraren – Regio Utrecht

Agenda

16 april 2019
15:00
Martinus J. Langeveldgebouw, Heidelberglaan 1, 3584 CS Utrecht, zaal: E.3.14 (faculteitskamer)

Pilot audit

Op dinsdag 16 april vindt er een pilot van de panelpresentaties plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaan drie tot vijf scholen ‘op’ voor het certificaat. We nodigen je uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Je aanwezig is zeer gewenst, zowel in hoedanigheid als toeschouwer of als panellid.

Als panellid bestudeer je (een week voor aanvang) de BSL-stukken van de scholen die op 16 april gaan presenteren. Samen met minimaal twee andere panelleden stel je na aanleiding van de stukken en de presentatie van de school vragen én geef je (schriftelijk) feedback op het begeleidingsprogramma van de deelnemende scholen. Dit is een erg leerzame ervaring!

Wil je bij deze audit aanwezig zijn of plaats nemen in het panel, geef dit dan uiterlijk 29 maart per mail (bsl-utrechtuu.nl) aan ons door.